• Pasen: NAUPAR komt met alternatief voor de meubelboulevard

    Lelystad, 13 maart 2017 - Dit voorjaar kunnen families of vriendengroepen de paasdagen op een bijzondere manier doorbrengen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om deze dagen extra voordelig een schip te huren. Het bedrijf verwacht dat veel mensen de paasdagen dit jaar buitenshuis zullen doorbrengen; Pasen valt laat en daarmee is de kans op goed weer groot.

  • Actief meezeilen tijdens de vaartochten: go or no go?

    We krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om actief mee te zeilen tijdens de vaartochten. Het antwoord is simpel: ja, natuurlijk kan dat! Sterker nog: de bemanning vindt "extra handjes" alleen maar fijn. Zo komt u niet alleen terug met een gave ervaring, maar óók met veel nieuwe kennis!

  • Zuiderzon vaart verder onder de naam 'Amalia'

    Zuiderzon vaart verder onder de naam Amalia

    Per 1 januari 2017 hebben schippers Sven en Zippi het zeilschip de Zuiderzon overgenomen van schipper Kees van Zon. En dat was nog niet alles! De twee hebben het vaartuig ook een nieuwe naam gegeven: Amalia. "Amalia is zowel in Nederland als in Duitsland een populaire naam”, aldus schipper Sven.

  • Extra comfort voor speciale tarieven

    Lelystad, 20 februari 2017 – Wilt u nóg meer comfort ervaren tijdens uw weekendje weg? Dat kan bij NAUPAR! Sterker nog: we hebben onlangs speciale prijzen ontwikkeld, voor wanneer u met maximaal twee personen per hut wilt overnachten. Meer ruimte, minder personen én een goede prijs… Wat wilt u nog meer?

  • NAUPAR legt uit I Het verschil tussen het IJsselmeer en het Markermeer

    verschil IJsselmeer en Markermeer

    Het IJsselmeer en het Markermeer: twee wateren in het hart van Nederland die aan elkaar grenzen. Wat is het verschil tussen de vaargebieden? Merk je hier als zeiler écht iets van? En welke kies jij uit voor je volgende vaartocht? Het kantoor van NAUPAR in Lelystad ligt aan de voet van de Houtribdijk, die beiden wateren scheidt. In deze blog vertellen we je graag meer over het IJsselmeer en het Markermeer. Twee prachtige vaargebieden waar we dagelijks op uitkijken.

  • NAUPAR gaat over op derdengeldenrekening

    Lelystad, 13 februari 2017 - NAUPAR maakt sinds januari 2017 gebruik van een derdengeldenrekening. Hiermee wil het nautische bedrijf de gelden van de aangesloten schippers en de gasten veilig stellen. "De zogenaamde tussenrekening draagt bij aan meer service en transparantie, iets waar NAUPAR voor staat", aldus directeur Pouwel Slurink.

  • Zorgeloos een paar dagen op pad

    Lelystad, 7 februari 2017 – Vindt u het ook zo'n gedoe? U gaat een dagje of een weekendje weg en van te voren moet u eerst alle boodschappen in huis halen. Dat kan anders! Bij ons kunt u zorgeloos genieten van uw vaartocht, zónder dat u zich bezig hoeft te houden met de boodschappen. En wel dankzij de nieuwe cateringarrangementen van NAUPAR. Ontbijt, lunch, tussendoortjes en/of diner; u gaat compleet verzorgd op pad.

  • NAUPAR organiseert zakelijke arrangementen tijdens Hanzedagen

    Lelystad, 31 januari 2017 – NAUPAR organiseert tijdens de Internationale Hanzedagen van 15 tot en met 18 juni in Kampen verschillende arrangementen voor de zakelijke markt. "Aan boord van onze schepen kunnen mensen de Hanzedagen op een unieke manier beleven", aldus Pouwel Slurink, directeur van het nautische bedrijf.

  • Uitslag MEETINGS Awards: NAUPAR 3e landelijk, 1e regionaal

    Lelystad, 24 januari 2017 – Afgelopen maandag 23 januari vond de uitslag van de MEETINGS Awards plaats: NAUPAR is in de categorie "Beste Teamattractie van 2016" als derde geëindigd in de nationale ranking. In november was al bekendgemaakt dat NAUPAR in de regio midden-Nederland de eerste plek had weten te bemachtigen. Wij willen iedereen die gestemd heeft ontzettend bedanken!