• Gezellig nazomeren met collega's, inclusief barbecue!

    Lelystad, 7 september 2017 – In september nog even gezellig met de collega"s nazomeren? NAUPAR maakt het mogelijk. En wel met de geheel verzorgde, All-inclusive Barbecue Cruise. Actief zeilen én lekker barbecueën; alle ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje.

  • Tip: laat u verrassen door NAUPAR

    Lelystad, 6 september 2017 – Surprise! Verrassingsreizen worden met de dag populairder. Ook NAUPAR is zich hiervan bewust en dat is dan ook de reden voor de ontwikkeling van het bijzondere verrassingsarrangement. Samen met vriend(inn)en een weekendje weg? En wel in voor een leuke verrassing? U weet wat u te doen staat!

  • Huur een schip als groepsaccommodatie tijdens evenement

    groepsaccommodatie evenement

    Tijdens een evenement als Into The Great Wide Open, Oerol of de Hanzedagen zijn slaapplaatsen in de omgeving vaak al ver van tevoren volgeboekt. Bedrijven, gemeentes of organisatoren van festivals hebben soms moeite om voor hun medewerkers een accommodatie vinden - in de buurt én met genoeg ruimte – die nog wel vrij is. Maar daar biedt NAUPAR een mooie oplossing voor: slapen op een schip!

  • NAUPAR biedt nieuw arrangement: de Duisternistocht

    Blog-Sterren2

    Lelystad, 4 september 2017 – Meerdaagse zeiltochten zijn steeds gewilder, zowel voor bedrijven als voor vrienden- of familiegroepen. Om aan die behoefte te voldoen, heeft NAUPAR, in samenwerking met de Waddenvereniging, een nieuw en heel bijzonder arrangement ontwikkeld: de Duisternistocht. Een fantastische ervaring op de Waddenzee, de donkerste plek van heel Nederland en daarmee een perfecte bestemming om sterren te kijken.

  • Op zeilkamp met de kerkgemeente

    Lelystad, 31 augustus 2017 - Kerken in Nederland gaan met hun tijd mee. In dat kader organiseren sommige kerken prachtige, uitdagende en verbindende jongerenvakanties. De Hervormde Gemeente in IJsselmuiden, De Hoeksteen, organiseert bijvoorbeeld ieder jaar een zeilkamp voor "hun" jongeren. Het schip huren ze, ook ieder jaar, bij NAUPAR.

  • Tripsuggestie: bezoek in augustus de Westfriese Waterweken!

    Lelystad, 16 augustus 2017 – Op 27 juli is de 10eeditie van de Westfriese Waterweken van start gegaan. En goed nieuws: dit zomerse evenement is heel augustus nog te bezoeken! Concerten, markten, wateractiviteiten… Verschillende historische dorpen en steden nodigen u uit om West-Friesland te ontdekken!

  • Zondagavond 13 augustus: vallende sterren spotten!

    Lelystad, 11 augustus 2017 – Pak de slaapzak er maar alvast bij; op zondag 13 augustus bereikt de meteorenzwerm "Perseïden" zijn maximum. Oftewel: in het beste geval kunnen we die avond maar liefst 85 meteoren – vallende sterren – per uur verwachten! Meer waarschijnlijk is echter een aantal van rond de 44 per uur, wat eveneens een uiterst bijzondere ervaring is. De meeste kans hierop heeft u rond 23.45 uur!